GRUP 3

Aquests dies hem començat a treballar LA PRIMAVERA. A continuació, hi veureu una animació i un collage de les activitats que estem fent. PINTEM, ENGANXEM I DIBUIXEM. Estem treballant molt!
Us presentem una animació i un collage del taller de cuina què vam fer amb els companys de cicle superior de l'escola Teresa Altet. Ens van ajudar molt i ens va sortir una coca salada de pernil i formatge BONÍSSIMA!!!

Els flamencs continuem treballant les aus! Ens estem fent uns experts! A continuació, en teniu algunes de les activitats que hem fet. El taller dels ous, el dia del cinema que vam veure la pel·lícula de Río i també hem fet un niu d'ocell amb fang!
HEM GAUDIT MOLT!!!


Aquestes dies hem fet activitats relacionades amb l'hivern i el Nadal! Hem fet un recull d'imatges de les diferents activitats fetes! Hem fet flocs de neu amb ceres, una carbassa nadalenca i un pot de la calma!


 
Estem treballant els FLAMENCS!
Ens ha vingut a veure un flamenc molt divertit i ens ha ensenyat on viu. Ens ha agradat molt sentir l'aigua i la sorra a les nostres mans!
Els nens del g1 i g3 vam fer un taller de la tardor! Hem fet una carbassa amb crispetes! Hem observat com es feien les crispetes al microones!
Hem fet un taller de galetes amb els nens i nenes de 5è de l'escola Teresa Altet! Ens han ajudat molt i ens ho hem passat molt bé! Les galetes eren boníssimes!Ens agrada molt fer el taller de ciències i compartir amb els nostres companys!
 Hem fet un taller amb paper pinotxo!

Hem fet un taller de la TARDOR!
 Hem pintat amb xocolata i fruits secs! Ens ha agradat molt!Aquesta setmana hem fet un taller d'ombres i llum! Ens ho hem passat molt bé!!!

Iniciem el blog amb les fotos de la primera sessió de PISCINA!!! Hem gaudit molt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada